By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
Fijn dat je hier was, blijf je graag op de hoogte?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Totaalproject

Wil je een kleine studio, een huis of een kantoor helemaal ombouwen tot een sfeervolle en praktische plek? Heb je nood aan maatwerk? We maken een afspraak bij je thuis, bespreken je project, en ik maak een offerte op maat.

“Zowel de durf om nieuwe dingen uit te proberen als het streven naar correcte uitvoering stak er bij de aanpak van Camille bovenuit.
Van zodra je binnenkomt voel je je goed door contrast en harmonie van kleuren, ook de slaapkamer en de badkamer zijn staaltjes van originaliteit.“ Christine & Jean

Studio Christine & Jean

Totaalrenovatie van een studio van 29m2.
Deze compacte studio aan zee werd volledig vernieuwd op maat voor een koppel zeventigers dat graag ontsnapt aan de drukte van de stad. Je betreedt de studio via een kleine gang met streepjespatroon, een verwijzing naar strandzeilen. De leefruimte werd sober ingericht, met voldoende bergruimte op maat en hier en daar een kleuraccent. Een uitklapbare zetel zorgt voor extra slaapruimte. Aan de eettafel werd een diepe zitbank voorzien waar je kan lezen en wegdromen en die ook dient als extra zitplek aan tafel. De keuken is compact maar praktisch. De smalle en hoge slaapkamer kreeg een geborgen karakter door het chocoladebruine plafond met boord. Een duinenlandschap creëert perspectief naast het bed. 
 

De kasten in de leefruimte herbergen een veelheid aan spullen en werden volledig op maat ontworpen en ingedeeld, in functie van de gewoontes van de eigenaars. Er is ruimte voor boeken, magazines, flessen, glazen, droge voeding en poetsgerief.

De stalen structuur in glas zorgt voor  natuurlijk licht in de kleine badkamer met douche. Doorheen de studio kom je in verschillende sferen, waarbij terracotta elementen samenhang en rust brengen. 

Aannemer: Decor Project - Keuken: Mobalpa - Stalen structuur: Fraam - Schilderwerken: Schilder Vertriest
Raamdecoratie: Scarabee Interieurstoffen

Terug naar realisaties